Ön hazırlık olarak; kremanın çırpılacağı kap ve çırpma teli, buzlukta yarım saat bekletilir (krema bu şekilde daha iyi çırpılıyor.)
Çikolata benmari usulü (Bir tencerenin içine su konularak ocağa alınır ve içine küçük parçalar halinde doğranan çikolata koyduğumuz ısıya dayanıklı kap konur. Ve su kaynatılır) eritilir.
Yumurta sarıları şekerle beraber güzelce çırpılır. Kahve likörü ya da ahududu likörü eklenerek çırpmaya devam edilir. Eriyen çikolata pürüzsüz kıvama gelene dek karıştırılıp yumurtalı karışıma eklenir. Dolapta bekleyen kapta krema, ters çevirdiğinizde akmayacak sertliğe gelene kadar çırpılarak çikolataya eklenir. Bir kez daha karıştırdıktan sonra servis kaplarına paylaştırılır. Dolapta soğutulur. Üzeri, çikolatalı gofret ve çikolatalı pasta parçacıklarıyla süslenerek servis yapılır.